tisdag 1 oktober 2013

Höst

Veckorna rusar som vanligt, redan en månad sen sist. Jag är lite usel på att uppdatera bloggen, men varit lite mer aktiv på Instagram åtminstone. Passar nog mig lite mer för tillfället att lägga upp en bild och en mening, istället för något genomtänkt här ;) Nåväl.

Sen sist så har jag jobbat, och jobbat lite mer. Kommer jobba mer globalt framöver, kul! Idag hade jag lönesamtal med chefen. Finns det något värre? Kan cheferna inte bara inse vilken fantastisk människa jag är och ge mig den lönen jag vill ha utan frågor? :D Tror det gick skapligt trots allt, återstår att se resultatet.

Hösten verkar bli lite spännande, har två långresor inbokade under november-december. Först blir det en vecka i Lyon. Ska vara en fin stad har jag hört, så hoppas på lite tid för turistande och inte bara jobb.

Nästa resa är lite läskigare, men trots allt ganska spännande... jag ska till Tokyo i en vecka! Gulp! Snart dags att börja läsa på lite vett & etikett. Som hjärtat sa, man vill ju inte råka göra någon arg för att man missat att man ska ha grön slips på tisdagar ;)

Andra nyheter.. jag har börjat spela pingis igen, efter ett litet uppehåll på 18år! Har varit sugen i flera år, men inte riktigt kommit till skott (eller smash, hehe). Men jäklar vad roligt det är! Och takterna sitter i ganska bra trots allt. Har redan fått påtryckningar om att jag borde börja med seriespel. Inte helt omöjligt att jag provar.. Kan behöva en ny hobby nu när jag inte kan se på film och äta dillchips längre ;)

Nu är det dags att börja med käk. Kebabtallrik idag. Älska LCHF, få äta kött och ost varje dag...
lycka ;)

1 kommentar:

catringu sa...

Lyon är jättefint! och Tokyo är ju hur coolt som helt. Det kan vi snacka om nästa helg. Tror jag har en liten bok om japanskt vet och etikett. Ska se om jag kan hitta den.
/Kicki