Busenkla Matmuffins med chevré, 8st stora
Smet
5 dl vetemjöl
2 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 ägg
1/2 dl olivolja
3 dl turkisk yoghurt
200 g chevré
flingsalt
1. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, olja och yoghurt, rör ner i mjölblandningen. Klicka lite smet i formarna, smula över chevré. Täck med resten av smeten.
2. Grädda i 200grader ca 20 min, toppa med flingsalt.
Smaskens! Nästa gång byter jag hälften av vetemjölet mot dinkelmjöl. :)
tisdag 20 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Olalaaa! Tack dessa ska bakas ikväll eller imorgon. Ser så goda ut! :D
Lät inte dumt alls sis! Vad duktig du är! <3 Kram
Vad kul Elin! Funkar nog skitbra att byta chevré mot feta eller annan smakrik ost om man vill det :)
Tack sis, kom och provsmaka? ;)
Kraam
Jaa, det MÅSTE jag göra! När? ;) Kraaam
Skicka en kommentar