fredag 26 september 2014

En torrbolls bästa vän

Hösten är fantastisk, faktiskt min favoritårstid om det inte vore för en sak... Min hud får fullständigt fnatt, och förvandlas från en något yttorr historia till fnöske. Innan jag hittade till Skincity och Hudspecialisten så överlevde jag varenda höst/vinter med Biotherms fuktmask (rosa Aquasource) - som hudcreme, både dag och natt! När det är som värst så kommer torreksem på ögonlocken, inte särskilt roligt... extra snygg känner man sig också! Peeling och fuktmask räckte bara inte till. Det må ha sett fint ut på morgonen, men bara någon timme in på dagen var fnaset på näsan där. Varje gång.

Det här året har varit en dyr historia, med mycket godsaker som klickats hem från ovan nämnda butik... men oj vilken skillnad jag har sett på huden också. SÅ värt det. Nu tror jag att jag kanske, kanske har hittat lösningen på fnaset.

I veckan fick jag hem en ny mask från Exuviance som jag suktat lite efter. I går kväll provade jag denna kombo, Exuviances "Rejuvenating Treatment Masque" samt Beauté Pacifiques "Instant Hydrating Mask".


... och vet ni, inte ett endaste litet fnas på näsan så långt ögat kan nå idag! Ni anar inte vilket framsteg det är! Nu håller jag bara tummarna för att detta är den vinnande kombon som håller all torrhet borta den här vintern..
 

 


3 kommentarer:

Lotta sa...

Det låter som om du och din hy går den bästa hösten och vintern till mötes! Vilken skillnad det måste vara att finally hitta RÄTT produkter! Guld värda är alla på Skincity! :) Hoppas nu att det fortsätter med samma resultat när det blir ännu kallare, så inte det hemska fnaset återvänder, hu!
Stor kram!

Nina sa...

Jag använder mycket BP och formligen älskar. Har skrivit massvis om både torr och uttorkad hud hos mig om du vill ha inspiration på bra produkter som jag gillar.

Må gott!!

Hls Nina

Emma sa...

Tack för kommentaren Nina! Ska absolut kika in på din blogg och se dina tips. Som du kanske såg är det här inlägget nästan ett år gammalt, så tack även för att jag har en blogg som kanske är dags att väcka till liv igen ;-)

kram Emma